Vi mødes hos Easyfood kl. 18 (Albuen 82, 6000 Kolding), hvor vi møder Erhvervspsykolog Josephine Frederiksen og Innovationschef Kirsten Jensen.
Kirsten vil starte med at fortælle os om Easyfood og vise os rundt i caféen og innovationsrummet. Vi kan desværre ikke komme ind i produktionen, da det kræver en masse udstyr, men du kan se Josephine vise lidt rundt i et indslag fra TV Syd i forbindelse med at de var nomineret til Årets Akademiker. Kopier denne adresse ind i din browser: https://www.tvsyd.dk/nyheder/25-08-2017/1930/fra-boger-til-bagerbrod?autoplay=1
Bagefter vil Josephine give os et indblik i sin hverdag. Hun blev tilknyttet Easyfood i slutningen af 2016 efter sit praktikforløb på virksomheden og har siden arbejdet med deres trivsel (ved hjælp af analyser, trivselsambassadører og jobtrænere) herudover arbejder hun med deres CSR rapport og det interne personaleblad.
Sideløbende er Josephine professionel sejlsportspige og har bl.a. titel af Verdensmester i bådklassen Hobie Cat 16. Hendes mål er at komme med til OL i Tokyo i 2020 i bådklassen Nacra 17. Josephine vil fortælle hvordan hun bruger sit sportstalent/vindertalent i sit arbejde og omvendt.
Josephine er med under den efterfølgende middag (lækker tapas fra Nord Gourmet) og vi slutter af med kaffe og en smagsprøve på nogle af firmaets produkter.
Easyfood blev grundlagt for 17 år siden. I 2017 var omsætningen på 247 mio og medarbejderantallet på 155.
Pris medlemmer: kr. 200,-
Pris gæst: kr. 300,-
Tilmelding foregår på hjemmesiden for både medlemmer og gæster - deadline er søndagen før kl. 18.
Betaling for aftenen skal være på foreningens konto senest fredagen inden mødet. Konto nr. 7045-0001025426.