Vi har en spændende aften på Comwell foran os. Normalt holder vi vores møder her, men denne gang er det i form af et virksomhedsbesøg, hvor vi vil blive vist rundt af hotelkædens nye driftsdirektør. Hun er tidligere direktør for hotellet i Kolding og har således arbejdet sig op indenfor kæden - det og meget mere vil hun også fortælle os om.
Smilla Camilla Buus Nørhave er kvinden som sammen med koncernens driftsdirektør, Peer Rysgaard, skal sikre implementering af Comwells eksisterende koncepter, initiativer og projekter.
Smilla begyndte sin karriere i Comwell Middelfart tilbage i februar 2007. Senere samme år blev hun hentet til Comwell Kolding, hvor hun blev ansat som konferencechef. I 2012 blev hun udnævnt til hotelchef og sidenhen hoteldirektør.
Smilla Camilla Buus Nørhave ser frem til de nye udfordringer:
"Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer. Comwell er i rivende udvikling, både hvad angår renoveringer, nye koncepter og videreudvikling af vores produkter. Jeg ser frem til at implementere og forankre de mange tiltag sammen med mine dygtige kolleger rundt om i landet, som hver dag står på mål for, at vores gæster får den bedste oplevelse, når de er hos os. Jeg synes, det er så spændende at arbejde med optimering af drift. Det, at vi løfter os på vores kvalitet, koncepter og vores procedurer, kommer både vores gæster og medarbejdere til gode," siger Smilla.
Hendes motto er: "Hvad er det bedste, jeg kan gøre for dig i dag?". Det vil hun fortsat bruge, når hun for alvor træder i rollen som driftschef. For hende handler det om godt værtskab. Det er det, der gør forskellen. Både internt og eksternt.
I sin tid som hoteldirektør har Smilla Camilla Buus Nørhave været med til at styrke Comwell Kolding position i markedet, og har samtidig opbygget en stærk organisation bestående af 70 medarbejdere omkring sig. Hun har flere gange ageret sparringspartner for nye hoteller og spiller en væsentlig rolle for de mange arbejdsgrupper, der arbejder på tværs af koncernkæden.
Program:
Kl. 18 Ankomst til Hotel Comwell, Kolding. Hapser serveres.
Ca. kl. 18:30 rundvisning og oplæg
Kl. 20:00 Netværksmiddag med efterfølgende kaffe og kage
Ca. kl. 21:30 Tak for i aften
Betaling: overføres på konto nr. 7045-0001025426 (200 kr. for medlemmer og 300 kr. for gæster) senest 2 dage før arrangementet.